ETEN & DRINKEN
Tataki van gemarineerde tonijn in ponzu met een citrus-dressing of Klassieke rundercarpaccio met pesto en Parmezaan Soup du jour: wisselende soep van het seizoen Kogelbiefstuk van Henk Broeders met een rode portsaus of Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht Parfait van framboos met gepocheerde perzik en crumble van stroopwafel € 7.50 € 3.50 p/st € 15.75 € 15.75 € 16.50 € 15.75 € 15.75 € 14.75 € 13.75 € 15.75 € 16.25 € 25.75 € 24.50 € 25.75 € 29.50 € 25.75 € 23.50 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoen groenten, frietjes en mayonaise Extra portie friet € 3.00 € 11.75 € 12.75 € 15.75 € 12.50L’ Orangerie zomermenu
-
-
-
-
Vers gebakken brood met olijfolie, kruidenboter en aioli
Oesters Creuses, L’huître de Zélande
Plankje Serranoham
Carpaccio met pesto, rucola en Parmezaanse kaas
Sashimi van verse zalm en tonijn met krokante gefrituurde garnaal
Klassieke steak-tartaar met truffeldressing en kwarteleitje
Dungesneden Serranoham met een chutney van meloen
Tomatencarpaccio, Burrata en vinaigrette van balsamico en vijg (vegetarisch
Soup du jour: wisselende soep van het seizoen
Pikante gamba’s, gebakken in knoflookolie met Spaanse peper
Gebakken coquilles met een antiboise van tomaat
Kogelbiefstuk van Henk Broeders met saus van rode port of chimichurri
Duo van maïskip suprême en pulled chicken met een truffel-jus
Zeebaarsfilet met Tiger garnaal en saus van Noilly Prat
Entrecote met rucola en Parmezaanse kaas
Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht
Shaksuka met foccacia crostini en rucola (vegetarisch)
-
Dame Blanche: vanille ijs met slagroom en saus van Belgische chocolade
Parfait van framboos met gepocheerde perzik en crumble van stroopwafel
Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur
Scroppino: frisse combi van prosecco, citroensorbetijs en wodka