ETEN & DRINKEN
Gemarineerde zalm met najaars salade of Klassieke rundercarpaccio met crème van olijven rucola en Parmezaan Soup du jour: wisselende soep van het seizoen Runder steak van “Bij Broeders” met rode portsaus of Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht Dessert van de chef of Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur +3.75 € 6.75 € 13.75 € 14.75 € 15.75 € 16.25 p.p. € 13.75 € 14.50 € 15.75 € 23.50 € 24.75 € 25.50 € 26.75 p.p. € 27.75 € 32.75 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoen groenten, frietjes en mayonaise Extra portie friet € 3.00 € 11.75 € 12.50 € 12.75 € 15.75 € 21.00 € 27.00 € 7.25 € 8.25 Carpaccio van hert met bospaddenstoeltjes, dragon mayonaise en een hartige makaron met eendenlever of Gravad laks met mousse van gerookte forel, rivierkreeftstaartjes, komkommer en citrus yoghurt dressing Combinatie van wildzwijnswang en coquille met een saus van rosé champagne of Velouté van witlof met vulling van king-krab en zalmkaviaar Tournedos met saus van rode wijn en Arabica, geserveerd met gebakken krielaardappeltjes of Kabeljauwhaas op krokante pancetta met kreeften-salsa geserveerd met orzo of Hertenbiefstuk met saus van veenbessen geserveerd met bijpassend wildgarnituur € -L'Orangerie Keuzemenu
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Vers gebakken brood met olijfolie, kruidenboter en aioli
Dungesneden golden biet met geitenkaaskrullen en truffel honing
Carpaccio met crème van kalamata olijven, rucola en Parmezaanse kaas
In citrus en earl grey gemarineerde coquille st. Jacques
Wild 2 share plank voor twee personen: met hertencarpaccio, wild paté, gerookte eendenborst, paddenstoelkroketjes alles met passend garnituur
Soup du jour: wisselende soep van het seizoen
Ravioli met artisjok pecorino vulling en gorgonzolasaus (vegetarisch)
Pikante gamba’s, gebakken in knoflookolie met Spaanse peper
Parelgort met ragout van Cavolo nero en bospaddenstoelen (vegetarisch)
Eendenborstfilet met saus van zwarte bramen en structuren van wortel
Vangst van de dag: dagelijks wisselend visgerecht
Surf en Turf 2 share: Combinatie van rib-eye met rode wijnsaus en gekarameliseerde ui en coquilles met kreeftensaus
Duo van hert en wildzwijn met Malbec wildsaus en passend wildgarnituur
Rib-eye steak (250 gr) met roast aardappel, ovengroenten en rode wijnsaus
-
Dame Blanche: vanille ijs met slagroom en saus van Belgische chocolade
Luchtige yoghurt mouse met rote Grütze en koekcrumble
Crèma Catalana geserveerd met speculaas-sinaasappel roomijs
Kaasplankje, vier stuks van onze biologische kazen met brood en garnituur
Wijn arrangement 3 gangen
Wijn arrangement 4 gangen
Wijnselectie los per glas bijpassend bij het gerecht
Wijnselectie “Premier” los per glas bijpassend bij het gerecht
L’ Orangerie kerstdiner 2024
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Kerst dessert L' Orangerie
Menu niet beschikbaar